He spent 1 million renovation of 2000 square meters Shanghai gangster house

He spent 1 million renovation of 2000 square meters Shanghai gangster house

By admin 0 Comment 2019-02-16

From: a (ID: yitiaotv) This article has been authorized video to see No. 1247 South gangster private barn office in central Shanghai, Suzhou Road, was the first Republican gang Gangster – Du Yuesheng private granary.After it has been spent 600 million to buy real estate in Shanghai Shaoxing Road, Du Yuesheng, but this building granary, from the middle of the Republic of China, the use of four or five years, gradually being idle, abandoned.Wang Chang-line designer fascinated by old buildings, “came from Suzhou River, you can see it’s already dilapidated facade, was said to have been passers described as ‘public toilet’, too bad.”.So in 2017, he spent 41 days time, spent 100 million, or repair, reconstruction of this building 2000 square meters of old houses, people see once again Du Yuesheng private barn style.After the change, he could not help with the adoption of stray black cat, his own office also moved in.This building is three-author Wang spicy red brick house looks ordinary, there are 120 years of history and legend.It was first Chinese people’s own first bank – the second warehouse Imperial Bank of China, later won the Republican gang Gangster Du Yuesheng, granary made private.After using four or five decades, gradually abandoned.This is the first designer to see the house look, run-down appearance, was said to have been passers-called “public toilet”.”Facade is painted, gray chug, it is not the taste of the old building, you absolutely can not imagine it was once rich history, it is a pity.”In order to repair the barn, they went archives access to information, but also in the 7,8-km Suzhou River go back and forth 6,7 times, taken a lot of the same year, the old plant similar functions, trying granary” repairing the old old “restore them.Traces the history of the interior of the building, such as the original walls, floors, beams, are completely preserved.Old house beams, four, fifty meters, over a whole is made of wood.Nearby residents said the old wood 300 years of history.There are some digital beam, called the “breadbasket five distance”.At that time between food store, and windows from food, food column, has a certain specification.”Eliminate work-related injuries,” “pay attention to fire”, the walls and the characters of that era are left as the pillar.Indoor entire old building with a total area of 2000 square meters, the transformation from April last year, took only 41 days to complete.”After the change we all like, when the studio has been looking for an old French Concession building before us.”.As a result, designers decided to turn his studio also moved in.The studio on the second floor of the northwest corner of the sharp corners area, 180 square meters, the apartment can be said to be very strange, and do the office, it is difficult to design, and the designer spent only 300,000 to complete the transformation.The designer pointed entrance area made of black, electric door opened slowly go inside, Journey Into Amazing Caves!A bright living room, a 4-storey.5 meters, it does not feel cramped.The living room is also the main office area.The most prominent is the entrance to the brass bookshelf, the idea from the “book house of gold,” the.Along with the books on the shelves, as well as collection of gadgets, small antiques.There are six pull-wall storage cabinets, a material room, convenient designers looking for material for discussion on the table.Ladder movable along the wall.Space before and after the connection area, is a small reception room, “in which we usually discuss, you can also drink tea, rest.”Because of the high space, designers also used to do a story on the second floor mezzanine, do small meeting rooms.Every Friday, where there are movie nights.This small space, as well as 5,6 one thousand collections, designers from around the antique fairs, museums Amoy.Vitra is most Miniture series of master chair model “, the Design Museum every country only a few, very difficult to receipt of all, and here on display more than 90 chairs.”But this little black cat soul of this office,” it is my adopted stray cats now live in the studio.After the night we went, which is its entire space, and in which a variety of high.”Little black cat is said to sources of inspiration for designers.They usually line and cats often reduced overtime when the kittens will climb up the shelves, look down at them.Now, here there are usually 15 people and a cat alone.”Our designers often need to work overtime.I point to the company every day 8,9, 12 o’clock at night might, 1:00 only to go.Equivalent to most of the time here, to create a particularly relaxing here is for this reason that we have this as a homey.”Part of the picture photography: NONGSTUDIO point video studio to see a gangster private barn office – END – Unless otherwise indicated, are original or exclusive architect magazine feeds, reprint please contact or background Reply to ‘reprint’ obtain authorization, rights reserved!Recommended concern: landscape China (ID: LA- China).Rather unique view of the landscape architect magazine platform jabbed attention ↓↓↓ Contact: advertising: micro-channel chenran58, posting: email [email protected]